阿爺八鮮鍋 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱𝗽𝗮'𝘀 𝗛𝗼𝘁𝗽𝗼𝘁 👴🏼旺角,係打邊爐嘅天堂🤣但係往往任食火鍋質素比較參差。今次同大家介紹一間質素極好嘅邊爐放題🤩💯我地七點入座,價錢係Hk$358一位,2.5小時任食刺身、邊爐加雞煲🥘🐥🤩同其他邊爐餐廳唔同,佢首先會上每人上一盅足料燉湯🍲。然後就到「刺身拼盤」,我地加左大約Hk$488升級左個拼盤去『海立魚龍蝦象拔蚌刺身拼盤』🤩🤩🐟🦞🐚 無論係海立魚🐟,龍蝦🦞定象拔蚌🐚都好爽口好鮮味🥰🥰🥰 仲有兩隻手掌咁大嘅蠔🦪,Like & Share 社交平台就可以擁有😋✔️𝗡𝗲𝘅𝘁 - 「無限追加花膠年糕辣辣雞煲」雞嘅份量啱啱好,年糕同花膠都好入味☺️𝗟𝗮𝘀𝘁 𝗯𝘂𝘁 𝗻𝗼𝘁 𝗹𝗲𝗮𝘀𝘁 - 𝗛𝗼𝘁𝗽𝗼𝘁 𝗧𝗶𝗺𝗲 🥘湯底今月有冬瓜瑤柱同冬陰功揀。由於我唔鍾意冬陰功,所以我哋點左「冬瓜瑤柱湯底」❄️🍉🤡「超級海鮮盒」三款時令海鮮🦞🐚- 今日有『南非鮑魚』、『日本元貝』同『原隻龍蝦🦞 』。不得不讚佢哋嘅鮑魚,無論係南非鮑定普通鮑魚,都係超新鮮🤣🤣係咁郁🥲!睇下段短片就知有幾生猛🤡另外,仲有一整頁火鍋料任叫,有16款海鮮🤩繼續推介『鮑魚』俾大家🤣🤣🤣 『手切安格斯牛小排』同『牛
阿爺八鮮鍋 𝗚𝗿𝗮𝗻𝗱𝗽𝗮'𝘀 𝗛𝗼𝘁𝗽𝗼𝘁 👴🏼

𝗡𝗲𝘅𝘁 - 「無限追加花膠年糕辣辣雞煲
雞嘅份量啱啱好,年糕同花膠都好入味☺️

「超級海鮮盒」三款時令海鮮🦞🐚

另外,仲有一整頁火鍋料任叫,有16款海鮮🤩繼續推介『鮑魚』俾大家🤣🤣🤣 『手切安格斯牛小排』同『牛舌』都十分唔錯🤤我地超飽都仲encore 左牛舌🤣

八點左右已經座無虛席,十分推介🥰🥰🥰有興趣嘅朋友快d book枱啦🤗🤗