2022-12-11 146 浏览
今晚同屋企人揀左去殿大喜屋食放題😍一入到去已經覺得店面好大,設有自助區包括沙律前菜,凍海鮮,甜品,飲品等等😋仲有酒類😍重點係有高質嘅海膽手卷😋大大片嘅海膽好鮮甜👍🏻超好味😆為左唔浪費可以叫少飯👍🏻🌸刺身類我地點左以下,松葉蟹腳厚肉鮮甜,三文魚&油甘魚都係厚切嘅😋 北寄貝,北海道帶子,赤貝,象拔蚌,海赤蝦同甜蝦色澤都好靚😍重點係e道有得任食拖羅刺身,油脂豐富❤️冰鎮花海蜇,海蜇口感爽脆☺️🌸 花雕醉鮑魚,大大隻,味道有香香嘅酒味👍🏻口感都算爽口😊🌸壽司類我地揀左創意壽司同軍艦😋🌿魚子醬龍蝦沙律多士-龍蝦沙律上面係滿滿嘅魚子醬配埋多士嘅口感,層次超豐富😊🌿鮑魚拖羅蓉海膽杯-e個配搭真係睇得又食得😆成個杯都好豐富☺️🌸柚子胡椒和牛燒壽司和牛燒得好香加埋柚子胡椒鹽味道好fresh😍🌸滋味皇帝蟹棒壽司皇帝蟹棒上面有芝士沙律醬,食落好滿足😊🌸醬油汁燒左口魚邊壽司燒左口魚邊令整個壽司帶油香😍🌸蟹肉蟹膏蟹籽軍艦,e個軍艦係必點嘅😆蟹肉嘅份量好多蟹膏好鮮甜☺️🌸螢光魷魚軍艦螢光魷魚第一次食,食落口感爽脆帶鮮味😋🌸熟食方面,我地點左避風塘炒蟹,蟹肉扒豆苗等等,都炒得幾有鑊氣。我地仲叫左一品花膠盛😋入面有厚肉嘅花膠

🌸刺身

🌸 花雕醉鮑魚,大大隻,味道有香香嘅酒味👍🏻口感都算爽口😊

🌸壽司

🌸柚子胡椒和牛燒壽司
和牛燒得好香加埋柚子胡椒鹽味道好fresh😍
🌸滋味皇帝蟹棒壽司
皇帝蟹棒上面有芝士沙律醬,食落好滿足😊
🌸醬油汁燒左口魚邊壽司
燒左口魚邊令整個壽司帶油香😍

🌸螢光魷魚軍艦
螢光魷魚第一次食,食落口感爽脆帶鮮味😋

🌸熟食方面,我地點左避風塘炒蟹,蟹肉扒豆苗等等,都炒得幾有鑊氣。我地仲叫左一品花膠盛😋入面有厚肉嘅花膠,花菇用鮑汁煮好,食完覺得骨膠原滿滿😍

除左e d 之外,仲有蒜蓉粉絲蒸扇貝😆清酒煮鮮蜆🤓放題仲可以食埋蒸海鮮😋超正

🌸皇牌燒乳鴿王,大大隻😋外脆肉嫩😍

我地都仲叫左唔同嘅串燒🤤

🌸我地仲叫左個海燕窩椰汁燉木瓜,冬天飲夠哂滋潤❤️