2022-12-25
呢排天氣太凍所以Be真係餐餐都去打邊爐咁滯🤣🤣今次目標係同朋友任食日本A5熊本黑樺和牛吃到飽 ✨ 和牛🐃係由黑樺牛牧場直送香港✈️ 十分高質素🌟.✨日本黑樺牛火鍋放題 $398@湯底有8款選擇,我哋揀咗黑松露野生竹笙松茸菌鍋,鍋底好足料滿滿既松茸菌,而且一上枱已經好濃松露香氣🤩 入座後店員仲會奉上三層精選層架同海鮮拼盤😆 分別有牡蠣🦪、北海道大元貝同海蝦🦐,店員加入清酒後焗燒幾分鐘就食得,元貝燒完仲好大粒肥美😋.✨和牛🐃方面店員會一次過上齊8款唔同部位既🐮🐮等我哋可以一次過試齊之後鍾意食邊款就再encore😆每碟雪花都好靚,而油脂分佈平均,牛肩胛梅花肉質Be就最鍾意❤️就係淥完咬落都係好軟腍,而特上霜降小排牛肉味最香濃👍🏻 除咗多達8款既和牛外仲有4款日本佐賀名水豚🐖試咗水豚五花油脂就較重,食落香溢!!.✨除咗主角🐃仲有不同種類前菜、小食(滷水呀麻辣呀炸物🍤)、主食(飯類🍚麵類🍜連pizza🍕都有🤣🤣),而火鍋配料都好齊,打邊爐唔少得即炸紫菜響鈴都有😆 但係食肉獸嘅Be梗係留番哂d quota喪食和牛😛.✨甜品飲品都係自助形式!甜品🍦包括有Coco Berry不同口味既雪糕波波,同數款雪條
✨日本黑樺牛火鍋放題 $398@
✨甜品飲品都係自助形式!甜品🍦包括有Coco Berry不同口味既雪糕波波,同數款雪條 😋飲品相當有心思,除左各種罐裝汽水,自家製冷泡茶亦有凍同常温選擇,幾驚喜既係竟然連沙冰都有😍仲要有三款口味: 椰香蜜瓜、楊枝甘露同荔枝乳酸😆