2025-08-21 0 浏览
今日去沙田同朋友食飯,好耐冇打邊爐,行咗嚟好運中心呢邊,見到呢間又有雞煲,又有火鍋,啲位又幾闊落坐得好舒服咁,所以就決定食呢間。個套餐最正就係有惹味嘅煲仔菜任食,食玩仲可以換煲打邊爐🍲。出面一般都係得雞煲,呢間淨係雞煲已經有幾款口味可以揀,仲有豬手煲,牛尾煲,烤魚,今次嚟仲新增咗牛雜煲。淨係食呢個煲都正!上次食過豬手幾好味,所以今次encore😂豬手塊塊都好大嚿❤️肉好嫩滑入味👍🏻跟住就轉左鴛鴦煱食火鍋放題🤤火鍋都唔hea 呀!我揀咗豬骨湯底+芫茜皮蛋,火鍋料,豬牛雞羊都有齊,如果想多D肉片種類,可以揀set B/C ,都係加多少少錢。牛板鍵我都追加左好多次,我覺得好好味,口感爽滑,唔會肥膩👍🏻出面自助區仲有幾款丸類都好少見,我鐘意個皮蛋紅薑貢丸同埋三星蔥貢丸,味道好新穎,出面少有😂所以食多幾粒。整體來講,呢間價錢都好抵食👍🏻煲仔菜式尤其惹味🤤下次試下其他款先😊

個套餐最正就係有惹味嘅煲仔菜任食,食玩仲可以換煲打邊爐🍲。
上次食過豬手幾好味,所以今次encore😂
豬手塊塊都好大嚿❤️肉好嫩滑入味👍🏻

跟住就轉左鴛鴦煱食火鍋放題🤤

火鍋都唔hea 呀!我揀咗豬骨湯底+芫茜皮蛋,