適逢食大閘蟹嘅季節,今次媽媽特別挑選左相馬任食大閘蟹🤪佢話朋友上次去食,好食到停唔到口,我哋試完之後,都讚不絕口😳👉🏻大閘蟹,蟹肉的豐盛,每隻蟹都肥美多汁,蟹黃鮮美,讓我們品嘗到大閘蟹獨特的香濃滋味😍。我地細細享受著剝蟹肉的樂趣,每一口都充滿了鮮甜的海洋風味,令人回味無窮😚,而家講起都好想食🥹。👉🏻海鮮蒸鍋,帶來了一種清新的口味體驗。新鮮的開邊龍蝦、小蟶子、青口、海蝦、大頭蝦蝦等海鮮食材處理得非常好,保持左原有的鮮味和彈性👍🏻 每一啖都散發著海洋的香氣,肉質鮮嫩多汁,令我們彷彿漫遊係海洋世界中🙌🏻👉🏻火鍋放題,款式多滿足哂我地4個人的口味喜好。新鮮的牛肩胛、優質嘅豚肉同埋雞腿肉真係一試回味👐🏻爸爸仲不停叫🤣食到大家個肚都漲哂,超滿足!食埋甜品milktop 雪糕,真係飽到行唔到😜埋單,每人唔使$500抵到下次要叫埋男朋友一家人再嚟食過!