見到網上面有報道話呢一間餐廳做放題,之前去過食佢嘅日本菜覺得質素非常唔錯,所以啲想試吓放題嘅質素係咪一樣見佢價錢都好抵。見佢有非常多唔同種類嘅菜式例如一入到去就會見到佢嘅甜品櫃,入邊除咗有蛋糕仲會有一啲特別嘅甜品,例如水信玄餅,Pancake,焦糖燉蛋,布甸等等唔同嘅食物。另外冷盤嘅位置有冷麵,沙律,火腿片,仲可以自製自己喜歡嘅沙律,配上好多唔同嘅醬汁。另一邊就會有串燒,我非常非常喜歡佢嘅羊架,係我係放題食過最嫩滑,就等於我係出面食兩件都要差唔多$300嘅質素,非常好味。另外仲會有啲海鮮,肉類,蔬菜等等。另外刺身都有好多唔同嘅種類例如甜蝦,三文魚吞拿魚等等。而呢一道當然要試吓佢嘅壽司,款式非常之多,出邊食一件廿幾三十,呢一度各色各樣嘅卷物,同埋每一件壽司都做得非常仔細。而且仲會有鵝肝壽司,海膽壽司,赤貝呢幾款我最鍾意食嘅。除咗入出邊自助嘅刺身同埋沙律吧,仲有一啲可以即叫即整既熟食,比起平時放題將啲熟食放晒喺度要自己拎更為好,熱辣辣嘅感覺令到食物嘅質素亦都提升左。有唔同嘅魚類、天婦羅、飯、烏冬、炸物等等。仲有呢一度嘅飲品亦都非常之特別因為佢係有清酒任飲,鍾意飲酒食刺身嘅人去呢度就最啱。

有唔同嘅魚類、天婦羅、飯、烏冬、炸物等等。