2022-05-13
//任食任飲任食甜品打邊爐//-#詩食任食#詩食荃灣#詩食打邊爐-門口裝修得超級靚!睇得出係有落到心思去裝修💕💕入到去總會有放到幾棵櫻花樹,店員仲會比許願牌你寫下願望🎐,寫完之後可以掛上去櫻花樹度💕💕超級少女心!-👅:Set C美國SRF牛肩肉眼芯($308)原來佢都頗多湯底,湯底都有9款,我就分別要左招牌台灣麻辣湯同台灣藥膳當歸湯。麻辣湯冇我想像中咁辣,對於我黎講唔辣,建議設辣度選擇!-入返正題先!講返牛肉口感,肉類有美國Prime牛肩胛、精選牛板鍵、SPR封門柳、安格斯牛小排、豚肉同羊肉。比較推薦安格斯牛小排,肉質嫩滑,重牛味,同埋佢嘅花紋都好靚💕💕🤣🤣-如果食到咁上下覺得有少少濟,可以出去自助區度拎蔬菜類或者係丸類,丸類同菜類以自助型式選取,款式都幾多。特別推薦牛湯濃汁牛丸,極重牛味!不過小心爆汁會勁熱,我就唔小心熱咗個咀幾次🤣🤣🤣🤣-之後就講吓甜品!佢嘅甜品真係痴晒線!好食到傻!又其係佢個朱古力/雲呢拿雪糕配窩夫,佢個窩夫勁鬆軟!我食到飽到嘔都要再食呢一個甜品🤣🤣可想言之係幾好食😋如果唔想食佢啲甜品都唔緊要,😙最緊要每人有一杯Movenpick🍨。-嘢飲方面都絕不馬虎,係有多達
#詩食任食
#詩食荃灣
#詩食打邊爐
👅:Set C美國SRF牛肩肉眼芯($308)
嘢飲方面都絕不馬虎,係有多達50幾種嘅嘢飲俾你任君選擇,全部都係台式飲品,任飲!
食到咁上下出去買單嘅時候,都可以留意一下收銀處附近有個台灣手信展覽櫃,可以買架!
📍別忘了📍