2017-05-17
好耐無食放題啦!好激動好興奮啊!!輪到8點半既時段!個肚已經好迫不及待!! 😜😜😜 一到時間就沖左入去落order!勁多野食啊!!!一開波!緊係黎一打生蠔啦!好甜啊!!而且真係好新鮮!完全唔腥!似我平時少食生蠔!不是特別好的都食左4隻!!👍🏽👍🏽👍🏽D刺身好新鮮!!特別帶子三文魚!!超爽!!!😛😛😛推介翻燒菠蘿!!真係超好味!!超甜啊!!!我一個人食左6舊!!唔係誇張!!係真係好好味!!好甜!!😍😍野飲種類都好多啊!!而且服務員態度好好啊!環境都好舒服!😋😋仲有個番薯天婦羅!!超級無敵可愛!!細細粒!又好甜好糯!!平時食天婦羅好滯!呢個真係好正!食極都停唔到!!🦂赤蝦都好大條啊!!!!D刺身都好厚切!好肥美!!老闆都比足曬料!!下次要再來!!真係太無敵好吃!任食又有咁既質素!!唔係間間都做到架!!相撲手果然好有實力!!👅👅真係好好味啊D野!!
一到時間就沖左入去落order!勁多野食啊!!!
D刺身好新鮮!!特別帶子三文魚!!超爽!!!😛😛😛