2015-01-21
119 事件,個市愁雲慘霧,一早估到大陸玩你班港燦老散,無貨一身輕,當然食住飯等睇戲。今日收工,去左荃灣搵女皇大人千歲千千歲。行過荃灣地鐵,見到間日本放題,喺金坊隔離,就好似漆黑中既螢火虫,咁鮮明咁出眾。唔係卦,間野叫盈喜!!!咁老黎唯有走去試一試。88 一位,平到笑k0入到去當堂嚇一跳,多人到hihi。等位都算快,因為2個人,位都算多,又有限時。等左陣就入得。好波。至少30 人排緊!即刻黎盆sashimi先。早10年未收火,我同班兄弟5分中起佢一盆!滿既!宜家黎,等返d後生黎。一黎成隻孔雀咁飛黎,誇到丫!咩都叫左d。
好咪黎講就個板隻激烈的海膽最好。蝦蝦蝦都唔錯。食魚生最緊要咩,唔係心,係鮮!記起想當年個fd話:wah,隻蝦識跳既,媽媽丫!e到都比到我少少感覺。其他黎講就標準水平。個鮑魚,bullying fish就可以唔試。sushi。。都可以,幾貼心,細細粒,可以食多幾款。個粉絲撈橡根又幾好wo衰鬼。撈野最高層次係咩,係兜亂!哈哈,幾野味。可以搓搓。蜆就。。。。。。。。。。可以。。。。。。。。無特別。。。。。。。。3文魚頭,起新民記lunch都無,唯有喺到止下咳。好味,又唔油利。
88 一位,平到笑
個鮑魚,bullying fish就可以唔試。
sushi。。都可以,幾貼心,細細粒,可以食多幾款。
3文魚頭,起新民記lunch都無,唯有喺到止下咳。好味,又唔油利。叫able!
飯鬼係要食米氣㗎。。點解放題係無飯類。。唔係sushi。。係熱既。 蕃茄烏東嗚呀。。 。正。。甜甜地,又唔大碗,可以頂下引。
粟米仔真係感動位。去親放題都要食,去奴奴到食實在太貴。不過,e 到就好似牛油重手左d。成口油。不過個人喜好,好似股神愛比亞迪一樣,讚1讚。
4方j喱,直係有誠意。未見過。不過,c fu係比左匙跟,同豬腸無抆屎一樣,失敗!識徥食梗係用飲管啦!
服務都幾好,員工肥仔好有禮貌!!!!整體黎講d野黎得快黎徥足。
埋單真係抵過trade A股,2人去1人半價。拍拖去好過去尖記旺記同人打交。Un un腳咁又一餐。聽日希望個市到搵返幾餐返黎。