.Le cafe 香港有咁多酒店,究竟边间系性价比最高架呢🧐?今次我地去左👣🐾位于湾仔嘅Novotel Century 香港诺富特世纪酒店🏨食左Dinner buffet当晚平日位置比较松动,有大圆桌,都有唔小带著长辈👵🏼,大家大小黎用餐🍽️……….食物种类方面,有多款海鲜选择,包括我最爱食嘅生蚝🦪!!生蚝size适中,当然无蚝吧单点自己简咁大只,但都新鲜,微微海水味,小朋友都岩食😌冻海鲜方面更有长脚蟹、虾等选择,职员refill得好快手………当时做紧东南亚主题,有多款适合长辈👵🏼们嘅熟食,包括肉骨茶、串烧等选择东南亚菜色食到闷都仲有意大利🇮🇹菜,包括pizza, pasta,更有德国猪手、德国肠仔🫨一次过食晒咁多个国家嘅菜色………甜品方面,大大小小嘅蛋糕种类,更有小朋友最爱嘅朱古力喷泉⛲️& movenpick 雪糕😝所以当晚真系见到好多大家大小一齐黎嘅食客😆………整体,食物种类好多,位置方便,食物照顾到大人、小朋友及长辈们😄性价比好高🎖️………地址:Le Cafe (香港诺富特世纪酒店) (湾仔)湾仔谢斐道238号香港诺富特世纪酒店1楼………
Le cafe
香港有咁多酒店,究竟边间系性价比最高架呢🧐?
……….
地址:

Le Cafe (香港诺富特世纪酒店) (湾仔)
湾仔谢斐道238号香港诺富特世纪酒店1楼