平時成日食d連鎖嘅壽司店,今次諗住試吓女人街既小店。一來諗住試吓新野,二來諗住會平啲。原來我錯喇...估佢唔到,原來價錢絕對不比板長 monster sushi平,環境裝修當然冇人哋咁靚啦,服務都仲要幾普通下,真係好有女人街風味。不過問心,味道其實都OK既!三文魚刺身都幾新鮮,而且都大件!呢度嘅食物份量都好大,三文魚卷好大,火焰箱壓壽司仲大😱 食完真係唔洗食其他野🙈 個箱壓壽司上面有一塊牛油,上枱之後就係你面前點火,舊牛油係一路燒,一路溶落去壽司度,勁香😝 清酒煮蜆都幾大隻,而且好香sake味☺️ 最後果個唔記得叫咩名,有鰻魚,有雞扒,仲有米線之類既野,食到超飽😯Overall,味道幾好,不過價錢略高,而且服務可以有改進既空間

三文魚刺身
三文魚卷