好耐無食過漢堡啦🤩🔖隊長漢堡套餐💰76如果你當日好肚餓好肚餓嘅話就一定要嗌呢一個啦🤣因為呢個真係超足料,男仔食都會好飽🐽入面嘅餡料有牛肉漢堡扒、車打芝士、生菜、蕃茄、蛋同煙肉😍醬汁就係蜜糖芥茉醬嚟嘅🍯漢堡扒肉味都幾濃郁,而且質感相對結實🍔由於有超多醬汁嘅關係,食落去都唔會感覺乾身啊😌一啖食哂打哂咁多唔同嘅配料,非常滿足😙套餐配咗粗薯條,正常發揮啦🤣💫推薦指數: 8/10​🔖鳳凰漢堡套餐💰63呢個漢堡嘅餡料有香煎雞扒、車打芝士、生菜同蕃茄😋雞扒嫩滑又juicy🐣生菜同蕃茄夠新鮮,成個配搭都相當唔錯🤤💫推薦指數: 8.5/10🔖甜番薯條💰+10 (套餐升級)相比起薯條,我更加鍾意甜番薯條🤩所以加錢都要將套餐升級😝番薯條帶有天然嘅香甜味🍠軟綿綿嘅質感好正啊☺️💫推薦指數: 9/10-溫馨提示👉🏼漢堡套餐仲配咗汽水飲品㗎
好耐無食過漢堡啦🤩

🔖隊長漢堡套餐
💰76
💫推薦指數: 8/10​

🔖鳳凰漢堡套餐
💰63
💫推薦指數: 8.5/10

🔖甜番薯條
💰+10 (套餐升級)
💫推薦指數: 9/10
溫馨提示