2015-02-07
行過見到新開試下 點知中哂伏 以後都唔食劣點:1.服務質素極一般,入去果陣明明唔係繁忙時間,想坐卡位一坐低即刻有個類似經理既人用家鄉話問個職員點解唔帶我地坐普通位,跟住成間鋪幾個職員就一齊高聲討論我地應唔應該坐卡位 極討厭換板都叫左幾次先有人應,態度都極一般。2.食物質素超普通 燒出黎既都唔算好味,而且種類也不是很多,食黎食去都係果幾樣。自助bar細到企多兩個人都逼。而熟食又凍又硬,更加唔洗話好食,熟食雖然唔係韓燒主打 但熟食種類唔多加賣相差加難食令熟食方面無法搭救,成件事出黎等於熟食是個伏。3.甜品整難食,雪糕唔講因為係維記雪糕。最普通既啫喱糖都整到極難食 ,口感硬,一咬就知落太多魚膠粉,而且也沒有啫喱應有既水果味,只有好重既甜味。超差,而所有糕點情況也類似eg椰汁紅豆糕無椰汁味,只有重重既甜味,又係好硬。唔彈牙,甜品部分極差。4.個爐大火又大煙,無論較到最細火都係搶哂火,d火仲升到幾cm高,極危險。而煙都大到不知所謂,煙到隻眼勁痛。成身都臭。優點:1.裝修算唔錯,如果唔係好大煙都算坐得舒服。時間為2個鐘 岩哂志在搵個地方食下野一大班人聚舊2.壽司種類多,而賣相也幾好,但舊飯略亁。而
劣點:
換板都叫左幾次先有人應,態度都極一般。
優點:
2.壽司種類多,而賣相也幾好,但舊飯略亁。而且都有三文魚剌身,中華沙律等。
3.飲品有6-7款,match到唔同人口味
4.送大蝦同帶子,而且size都幾大。
結論是由於味道實在太普通甚至難食,決定以後都唔會黎