2015-07-13 3827 浏览
上个星期六,难得见一班好难先见到面嘅朋友,所以一心谂住坐得舒服啲,就订咗去又一栈食午饭,饮茶。又一栈话要个半钟头交枱,但食咗45分钟,个部长就飞个dessert menu过嚟,我哋啲嘢食都未嚟齐,但算,点知之后𠮶窝年糕,个侍应未问我哋分唔分,又未畀我哋睇窝面嘅样,就分晒一碗碗攞上嚟,真系呆咗...都算…之后,我朋友啱啱食完碗年糕,摆低只匙更,个部长就即刻收咗佢个碗,系即刻啊!!我哋食完碗年糕,距离交枱时间仲有15分钟,我哋都未叫埋单,就有人攞张单过嚟,再之后更加经典,就系啱啱够钟,个知客就同我哋讲「出面有人等紧呢张枱呀!」…好嘞,我非常不满,问佢哋攞公司投诉电话,侍应同知客都话冇㗎,但最后我喺网上攞到美心集团嘅投诉电话…总括而言,呢间嘢不知所谓,5星级装修,宾馆级服务。食物方面,仲算可以,因为好咸,所以一定有味。我哋当日食咗点心并盘,三鲜汤年糕,咸、仲有啲小笼包,无汤,山煎包(应该算系最好味𠮶样)等等,5个人,每人$200,发誓以后都唔会再嚟!完。(仲㷫紧!!)
总括而言,呢间嘢不知所谓,5星级装修,宾馆级服务。
2015-07-11