2021-11-29
之前經過呢見到呢間咁日本風嘅餐廳已經好想試😋😋, 今次見到佢門口啲拉麵好靚🍜🍜,如果你係宮崎駿嘅fans嘅話, 就一定要嚟啦! 點解?因為你喺入面會見到好多宮崎駿入面嘅卡通模型同埋裝飾品! 可見老闆都係宮崎駿嘅鐵粉之一!職員嘅服務好細心好主動, 裝修呢都好骨子,同埋好細心,因為喺每一張枱呢都有自己添水嘅水龍頭啦🥛,同埋呢有一個叉電咗畀大家叉電嘅🤩🤩🤩呢間餐廳做緊個優惠,就係食一個拉麵再加小食同埋嘢飲呢,係會有五蚊嘅discount嘅成件事真係好抵❤️🤩咁我呢就食咗個白沢麵, 呢個湯係 白湯豬骨飲得出呢係真係自己煲冇味精,同埋都唔會好肥嘅感覺😋 最想稱讚嘅係溫泉蛋,呢入口好滑同埋嗰個熟嘅程度都係啱啱好好留心嘅另外我叫咗佢一個日式嘅白葡萄汽水 個樽呢好靚㗎同埋個味道都好清甜係值得一試同埋用嚟打卡都係一流嘅
已經好想試😋😋,
今次見到佢門口啲拉麵好靚🍜🍜,
如果你係宮崎駿嘅fans嘅話, 就一定要嚟啦!