2022-09-04 182 浏览
石门有好多cafe,呢间都算系服务差到no.1, 由进入到离开都非常受气,当入去cafe, 无职员会理你,有位就自己坐,自己清洁枱上嘅上一手食物,唔紧要当系自助式餐厅,但系离谱在将我张单唔知放咗喺边度,直至我等左半个钟,就听到职员问60号单系唔系已经完成架啦(60号就系我张单),另外个女职员就话整完架啦,我望一望我张单,我呆等左半个钟,你居然话已经完成😡,于是我立刻通知职员我还未有餐到㖞,两职员你眼望我眼,睇见佢哋嘅眼神应该系漏咗我张单,唔紧要,但系冇职员同我交代究竟发生乜嘢事,两职员只是互望做了一个表情,展露唔关我事㗎,(唔通我唔催促职员,无出声系我问题)最后都系无人同我讲发生咩事,我唯有继续等我嘅午餐,过咗15分钟,我就主动行到柜台问,究竟我还要等几耐呢,两职员又不出声又互望,然后继续做佢哋嘅餐,我又再问,究竟有冇人可以答我还要等几耐,职员继续垂下头唔望我,我真系按耐不住我团怒火,再问究竟有冇人会答我,交代一下发生咩事,还要等几耐😡,终于有职员答我,可能还要10分钟,我真系好嬲,我唔系要5星级嘅服务,但基本嘅礼貌你哋都不懂得,可以话系无,要人点样支持你呢间餐厅呢,最后我都系无食到任何野,只系带住一肚气走了😡😡😡