鋪面唔大,坐得都有啲迫,不過食物就好驚喜。點心大多都係傳統款,新配搭。份量的的式式,啱兩個人食第一味:冬荀普通鮮蝦餃 (2粒) -$15 一咬落去就咬到大大隻蝦,皮夠薄,好味!第二味:瑤柱鴨胸大米雞 - $20好大個,比拳頭更大,都幾飽不過講真真係唔係太食得出鴨胸...好大個蛋黃 (不過我唔食)好味!第三味:芝心咖喱咸水角 (4隻) - $16[/b]好味!!!! 係今晚第二好食嘅野!聽名以為怪怪地,不過見佢係推介,同埋差唔多檯檯都有嗌心諗應該唔會差得去邊食落好好味! 新鮮炸起脆卜卜,佢咖喱隻味係咖喱牛腩嗰種味,芝士可以拉出一條條絲,正!第四味:清酒雲吞雞 - $22一放低已經聞到好香酒味,最衰雞油太多唔敢飲啲雞好滑,雲吞略厭淡味咗啲 第五味:鮮上肉響鈴腸 (一開六件) - $22今晚咁多樣最好食!!!!!!!以前喺其他地方都有食過啲類似嘅腸粉,有試過入面係用越式春卷嘅米網 (正),又有平時嘅春卷皮 (唔夾),呢款配響鈴好驚喜好好味!!!咬落脆卜卜,入面啲料好好味!!啲料我同男朋友又唔完全食得出入面除咗有蝦仲有咩,感覺似原隻蝦同蝦膠,好特別好好味!不過建議要快食,因為響鈴放得耐會吸
鋪面唔大,坐得都有啲迫,不過食物就好驚喜。

點心大多都係傳統款,新配搭。

份量的的式式,啱兩個人食

第一味:冬荀普通鮮蝦餃 (2粒) -$15
一咬落去就咬到大大隻蝦,皮夠薄,好味!

第二味:瑤柱鴨胸大米雞 - $20
好大個,比拳頭更大
,都幾飽

不過講真真係唔係太食得出鴨胸
...
好大個蛋黃 (不過我唔食
好味!

第三味:芝心咖喱咸水角 (4隻) - $16[/b]
好味!!!! 係今晚第二好食嘅野!

第四味:清酒雲吞雞 - $22
一放低已經聞到好香酒味,最衰雞油太多唔敢飲

啲雞好滑,雲吞略厭淡味咗啲

第五味:鮮上肉響鈴腸 (一開六件) - $22
今晚咁多樣最好食!!!!!!!
呢款配響鈴好驚喜好好味!!!
咬落脆卜卜,入面啲料好好味!!
不過建議要快食,因為響鈴放得耐會吸咗啲豉油而變林

第六味:咸香黑魚子燒賣 (2粒) - $15
不過不失,好大隻蝦喺入面,唔錯!

總結,充滿驚喜,值得encore!!

價錢唔算貴,兩個人食咗$116,6樣野已經食到好飽好滿足
2013-04-10