2020-12-16 59 浏览
💕之前同朋友試過牛匠石燒的燒牛牛🐮,覺得好出色,價錢又唔貴,所以今日出去尖沙咀行街,忍唔住又去試吓佢d午市定食😂環境夠寬敞,坐得舒服👍午市定食有好多選擇,值得一讚的是可以自助落單,方便快捷,我同朋友分別點了兩個定食,加配兩個小食😋🐟玉子鰻魚定食-一嚟到已經好吸引,香氣四溢,鰻魚夠厚身,啖啖肉之餘又不會乾身,最重要是吃不到任何的魚骨,玉子夠滑蛋味又濃,正🥰🐟日式咖喱吉列蝶魚柳定食-賣相夠吸引,吉列蝶魚柳炸得好香脆,一d都唔油,好食😋試埋個日式咖喱,果然冇令我失望,口感香滑濃稠,味道甜甜地,配埋白飯一齊食就very good😂連麵鼓湯裏的豆腐造型都很用心,看似一朵花,也展示了廚師的刀工。🧆炸雞小食-依個好推介,唔油膩之餘,雞肉裏面keep到嫩滑,食落好Juice 🍗🌭黑松露和牛腸小食-黑松露味道不太濃,鐘意食落口感好好,中間會有d肉汁泌出嚟,都唔錯😚飲品又靚又大杯,加$18真心抵😝🍊橘子乳酸-推介,酸酸甜甜好好味,另外有鮮橘子响裏面,感覺解渴又健康🍊蜂蜜柚子-柚子味濃,裏面有好多椰果,口感豐富,都唔錯總結:食物質素好及性價比高,坐位舒服,相信好快又會再幫襯😍

環境夠寬敞,坐得舒服👍

🐟玉子鰻魚定食
日式咖喱吉列蝶魚柳定食

🐟日式咖喱吉列蝶魚柳定食

🌭黑松露和牛腸小食

飲品又靚又大杯,加$18真心抵😝
🍊橘子乳酸
-推介,酸酸甜甜好好味,另外有鮮橘子响裏面,感覺解渴又健康
🍊蜂蜜柚子
-柚子味濃,裏面有好多椰果,口感豐富,都唔錯

總結:食物質素好及性價比高,坐位舒服,相信好快又會再幫襯😍

午餐
日式咖喱吉列蝶魚柳定食