2020-06-10
男友係一個足球迷,朋友知道就介紹我上黎呢間咁有特色的餐廳👍🏻一開𨋢門已經見到利物浦簽名球衣,入面更有整幅貼滿各球星閃卡的牆,我倆安排坐係貌似鳥籠的特色坐位,坐底見到有隻好似垃圾龍的公仔,男友話我知原來佢係利物浦的吉祥物😅😅大家當場爆笑🤣🤣Set dinner 有餐湯+麵包+$29飲品(多左補差價)蕃茄薯仔湯,全部打爛哂,但每一啖都食都少少薯蓉茄蓉👍🏻蒜蓉牛油法包有足夠的蒜蓉,所以好夠味👍🏻沙律🥗配黑醋汁正常的味道,但發現有幾粒爆珠,好特別😆😆巴馬風乾火腿黑松露忌廉雜菌意大利天使麵$148個名好鬼長🤣🤣黑松露味都好濃,暫時係我食過咁多間排名第二配搭幼身天使麵咁覺無咁膩🤤香烤澳洲羊架拼德國腸$198羊架無乜so味,7成熟我覺得個口感剛剛好配菜係羽衣甘藍🥬、蕃茄,紫薯蓉好好味😋Lockeroom 鹹蛋黃小食拼盤$118雞翼、薯角、洋蔥圈、薯絲蝦,德國腸全部都沾滿了鹹蛋黃醬,份量亦比我想像中多呢盤小食真係好抵食開頭餐廳都係播緊D純音樂,但突然轉播《願榮光歸香港》,仲要無限loops ,越聽越感動🥺再留意下餐廳原有幾個地方都掛左D標語🖐🏻☝🏻其實呢間餐廳唔係朋友介紹都唔會黎呢度食,食物質素又好,
大家當場爆笑🤣🤣
有足夠的蒜蓉,所以好夠味👍🏻
正常的味道,但發現有幾粒爆珠,好特別😆😆
個名好鬼長🤣🤣
黑松露味都好濃,暫時係我食過咁多間排名第二
配搭幼身天使麵咁覺無咁膩🤤
羊架無乜so味,7成熟我覺得個口感剛剛好
配菜係羽衣甘藍🥬、蕃茄,紫薯蓉
好好味😋
雞翼、薯角、洋蔥圈、薯絲蝦,德國腸
全部都沾滿了鹹蛋黃醬,份量亦比我想像中多
呢盤小食真係好抵食
再留意下餐廳原有幾個地方都掛左D標語🖐🏻☝🏻
其實呢間餐廳唔係朋友介紹都唔會黎呢度食,食物質素又好,價錢又合理,真係諗唔到理由叫自己唔黎呢度囉💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻