有個朋友好耐冇見!竟然今日主動約我一齊出嚟食晚飯⋯⋯點忙都一定要赴約啦⋯⋯大家傾吓計😉心情都會好啲😬佢話帶我去一間位於尖沙咀厚福街高質嘅居酒屋🏮🇯🇵🇯🇵Mo Mo Kushiage 🇯🇵🇯🇵呢度食肆林立⋯⋯能夠突圍而出而且仲係樓上鋪⋯⋯係實力嘅表現!去到餐廳竟然在平日!爆滿京姬柚子梅柚子加梅酒!入口超順滑!啱晒女士們,味道超正⋯⋯來到居酒屋一杯點夠飲!三得利 生黑啤超易入口!味道濃厚!又解渴⋯⋯啱晒!前菜一絲不苟⋯⋯菜條不但爽脆且保持冰凍!配以特製醬汁!正!沖繩苦瓜刺身沙律苦瓜來自日本🇯🇵沖繩!沙律菜和苦瓜都保持冰凍!口感爽脆鮮甜!三文魚刺身肉質肥美爽滑!配以特製醬汁!👍燒白鱔白鱔連皮來烤,燒得魚皮超香脆!白鱔肉質夠厚肉!啖啖肉食得好過癮⋯⋯芝士安格斯牛柳加埋芝士嘅安格斯味道非常出眾!突出左牛柳的鮮甜味!肉質非常鮮嫩,又能保持豐富肉汁!廚師功力深厚!洋蔥仔洋蔥仔串燒非常鮮甜!關東煮🍢有五款!湯底極為鮮味!蘿蔔鮮甜!牛肉串鮮嫩,魚餅和炸豆腐吸收了湯汁好好味😋

佢話帶我去一間位於尖沙咀厚福街高質嘅居酒屋🏮

🇯🇵🇯🇵Mo Mo Kushiage 🇯🇵🇯🇵

去到餐廳竟然在平日!爆滿

京姬柚子梅

柚子加梅酒!入口超順滑!啱晒女士們,味道超正⋯⋯

來到居酒屋一杯點夠飲!
三得利 生黑啤

超易入口!味道濃厚!又解渴⋯⋯啱晒!

前菜

一絲不苟⋯⋯菜條不但爽脆且保持冰凍!配以特製醬汁!正!

沖繩苦瓜刺身沙律

燒白鱔

芝士安格斯牛柳

洋蔥仔

洋蔥仔串燒非常鮮甜!

關東煮🍢