惜逢中秋巧遇生日, 朋友們帶我到一間未去過的放題! 佢地揀左食2030那段, 眼看場內基乎坐無虛席, 好彩佢地早了幾日BOOK! 場內怖置都以簡潔為主, 坐位亦寛闊舒服~ 一開波送上了在下最愛食的甜蝦剌身仲有鮑魚! 甜蝦很新鮮, 鮑魚亦很清新  MENU 印象中係由A去到N, , 有一品料理、刺身、軍艦卷物、串燒、燒物、天婦羅、鍋物、壽司、沙律、鐵板燒、炸物、沙律 / 冷盤等等... 咁開波當然係叫剌身, 依度似乎比其他放題有更多選擇, 有牡丹蝦, 希靈魚, 北寄貝等!剌身最重係新鮮! 唔敢講依度比其他新鮮很多, 但至少擺落口都有陣清新的味道~ 而且都幾肥美~ Sushi 竟然有海膽軍艦! 二話不說係咁叫! Sushi 握功幾好, 唔會一夾就散! 跟住開始叫熟食~ 炸雞軟骨, 燒牛舌等燒得幾好食, 火喉亦控制得唔錯~ 燒蠔好肥美爆汁~天婦羅唔會太厚粉, 十分香口~ 鐵板燒比較之下重口味了少少! 整体來說雖然唔可以講係頂級... 但絕對係水準之作!放題其中一樣最重要係甜品! 依度有3.6牛乳奶涷, Cheese Cake, Tiramisu 仲有最愛既綠茶雪糕呀 仲係haagen daz

Sushi 握功幾好, 唔會一夾就散!

放題其中一樣最重要係甜品! 依度有3.6牛乳奶涷, Cheese Cake, Tiramisu 仲有最愛既綠茶雪糕呀 仲係haagen dazs!!! 都唔知食邊樣好, 全部叫哂啦~

雖然場內爆滿, 但送菜速度都叫合理, 唔會話落單三個字後仲未黎...
以$2XX一位黎講 (當然我唔駛錢啦XD) 絕對物有所值! 似乎不久將來會ENCORE多次~
2014-09-09
庆祝纪念