令人為之瘋狂嘅爆餡三文治~~~作為對美食抱有極大興趣嘅foodie! 當然要站喺美食潮流嘅尖端啦,朋友話我知最近喺尖沙咀開咗一間鐵板三文治,次次一到週末就人頭湧湧,站係尖端嘅我當然要去朝一朝聖,😎試下呢一個鐵板三文治究竟係何方神聖,令到咁多人都肯排隊去食!~~~下晝12點幾嚟到,佢哋有午市套餐,我同大舊左揀右揀都諗唔到食咩好,因為款款都好似好正咁,最後好大食嘅我哋一叫就叫左四set lunch。無錯,係四set! 另外再加一款小食,雖然我哋最後飽到抽筋,但係真係有全部食晒!所有嘢都清晒,因為真係好好食。~~~😋歐陸監獄鐵板三文治:呢一款三文治入面有玫瑰芝士通心粉、普羅旺斯徽肉丸、薯餅、雞蛋同生菜。入口忍不住令人哇一聲,澎湃嘅芝士通心粉,彈牙嘅肉丸,香脆嘅薯餅同滑溜嘅雞蛋,仲有爽脆嘅生菜,每一啖都令人超級滿足。~~~😚蝦兵蟹將鐵板三文治:裡面嘅精髓材料就係酥脆軟殼蟹同小龍蝦沙律,軟殼蟹好厚肉,小龍蝦沙律好爽口,兩者配合得天衣無縫,係我最鍾意嘅一款三文治。~~~😝慢調理食肉獸鐵板三文治:佈滿手撕牛仔排嘅肉,加上美味嘅流心蛋、番茄同生菜等,口感多層次,味道又豐富,食肉獸們一定超級鍾意,而且重
令人為之瘋狂嘅爆餡三文治
~~~
😝慢調理食肉獸鐵板三文治:佈滿手撕牛仔排嘅肉,加上美味嘅流心蛋、番茄同生菜等,口感多層次,味道又豐富,食肉獸們一定超級鍾意,而且重點係肉多之餘,菜亦都多😄,幾健康。
~~~
😊祝君健康鐵板三文治:裏面材料有吉列豆腐、牛油果鷹嘴豆沙律、燒茄子、菠菜苗同熔岩芝士等,味道好多元化,令到素食者都有食緊肉嘅感覺,好正。
~~~
🥰日日夜自家手切薯條:超級厚切!入面係密密麻麻嘅薯仔,好足料,冇咩空氣,好食到不得了,再加埋佢哋嘅自家松露蛋黃醬,簡直係神級美味。
~~~
🤩酥脆牛油果配芒果莎莎醬:又係超級香脆嘅小食之選,唔係午市套餐入邊,但係都忍唔住叫咗一個,芒果莎莎醬味道好特別,酸酸甜甜好開胃。
~~~
🥳除咗野食之外佢哋嘅飲品亦都好特別,大舊好中意佢地嘅nutty齋啡,出色嘅咖啡豆,令到呢杯咖啡,就算唔需要任何奶嘅點綴都非常好飲。
~~~
🤓另外我哋仲係套餐以外買咗一杯甘橘鐵觀音淡愛爾啤酒,清清甜甜嘅酒味,同三文治意外地合拍,一啖啤酒一啖美味嘅三文治,美好嘅星期六就應如此。
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
HAND3AG (尖沙咀)
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B2樓B226-B227A號舖