2019-06-26 122 浏览
食晚市放題對我來講,重質不重量,雖然這裡限時間,但都有 3小時,慢慢食都好夠飽,食物種類繁多,除了主食多選揀,出奇地甜品,小食,飲品都唔少,滿足到一大班人對食物款式的要求。我幾鐘意食這裡的燒物🍡同壽司🍣 可以一試!頭盤先來些刺身創意壽司系列軍艦 & 火灸燒壽司雞串,灑上不同的調味粉,幾惹味!鍋物方面我吃了牛肉鍋,湯底偏甜,但總算是熱辣辣的選擇,在冷氣咁凍的時候吃蠻不錯!飲品的選擇算好多!有我喜愛的支裝Hoegaarden Rosee 粉紅色🍻 仲有清酒添🍶飯後甜品方面,我揀了季節性限定味道,原來係奇異果&芒果味🥝🥭,好Fresh🍨 另一個係較甜的焦糖脆餅🍯 食多幾個真係好易回本服務態度唔錯,廳面有員工都好快手接單,而點了的食物沒有錯漏,值得一讚

頭盤先來些刺身

創意壽司系列

軍艦 & 火灸燒壽司

雞串,灑上不同的調味粉,幾惹味!