2021-11-25
名古屋🇯🇵過江龍🐉喂😏你堅係日本🇯🇵黎,唔係扮嫁喎👍🏻成日見到大家去拉起個圈圈💫睇到我勁治癒。我都要去食 / 拉番次先🤪~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪ 熔岩Oreo梳乎厘班戟 • 𝟐件 ($128)中間滑滑🧏🏻♀️既𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍係日本產🇯🇵最面加左勁多🖤𝐎𝐫𝐞𝐨碎🖤重點黎啦😳自己拉起透明既圍邊膠圈🤭忌廉即刻火山爆發既熔岩🌋咁四圍流落黎🤤梳乎厘班戟🥞蛋香味🥚好重,🥞厚厚既🤌🏻,但有空氣感,質感鬆軟💨有少少🤏🏻入口就溶既感覺😚旁邊仲用左士多啤梨🍓伴碟。.▪夏威夷班㦸漢堡配芝士 ($118)𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞🥞唔一定係🙅🏻♀️甜品既,配鹹食🧂都得既🙊 班戟厚度對比甜品比較薄身少少🤏🏻食落牛油🧈香味好出,有少少鹹鹹地。🍔漢堡扒好厚身🤌🏻,超有肉汁🥩上面加左塊燒過既芝士🔥🧀配左蕃茄🍅 • 沙律菜🥗,食落唔會好油膩💃🏻💕欣賞💕餐廳用左蕃茄🍅同沙律菜🥗隔住醬汁,唔怕🙅🏻♀️流到底塊𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞🥞濕笠笠🙅🏻♀️💦仲配左勁多脆脆炸幼薯條🍟唔食漢堡扒🐃既你,可以揀💁🏻♀️蝦🦐.▪野飲▪同朋👯♀️友都揀左飲咖啡☕️𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐁𝐥𝐞𝐧𝐝 • 𝐒𝐢𝐧𝐠𝐥𝐞 𝐎𝐫𝐢
喂😏你堅係日本🇯🇵黎,唔係扮嫁喎👍🏻
成日見到大家去拉起個圈圈💫睇到我勁治癒。
我都要去食 / 拉番次先🤪
▪ 熔岩Oreo梳乎厘班戟 • 𝟐件 ($128)
中間滑滑🧏🏻♀️既𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍係日本產🇯🇵
最面加左勁多🖤𝐎𝐫𝐞𝐨碎🖤
重點黎啦😳自己拉起透明既圍邊膠圈🤭
忌廉即刻火山爆發既熔岩🌋咁四圍流落黎🤤
梳乎厘班戟🥞蛋香味🥚好重,
🥞厚厚既🤌🏻,但有空氣感,質感鬆軟💨
有少少🤏🏻入口就溶既感覺😚
旁邊仲用左士多啤梨🍓伴碟。
▪夏威夷班㦸漢堡配芝士 ($118)
𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞🥞唔一定係🙅🏻♀️甜品既,
配鹹食🧂都得既🙊
班戟厚度對比甜品比較薄身少少🤏🏻
食落牛油🧈香味好出,有少少鹹鹹地。
🍔漢堡扒好厚身🤌🏻,超有肉汁🥩
上面加左塊燒過既芝士🔥🧀
配左蕃茄🍅 • 沙律菜🥗,食落唔會好油膩💃🏻
💕欣賞💕餐廳用左蕃茄🍅同沙律菜🥗隔住醬汁,
唔怕🙅🏻♀️流到底塊𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞🥞濕笠笠🙅🏻♀️💦
仲配左勁多脆脆炸幼薯條🍟
唔食漢堡扒🐃既你,可以揀💁🏻♀️蝦🦐
▪野飲▪
同朋👯♀️友都揀左飲咖啡☕️
𝐇𝐨𝐮𝐬𝐞 𝐁𝐥𝐞𝐧𝐝 • 𝐒𝐢𝐧𝐠𝐥𝐞 𝐎𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐌𝐨𝐧𝐭𝐡
( 𝐏𝐚𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭 • 𝐏𝐥𝐮𝐦 • 𝐑𝐚𝐢𝐬𝐢𝐧 • 𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 𝐓𝐞𝐚 )
▫️手沖浸泡式精品咖啡 ($68)
▫️滴漏咖啡 ($78) (*已升級左𝐒𝐢𝐧𝐠𝐥𝐞 𝐎𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧)
可以自己沖,成𝐒𝐞𝐭工具上,好𝐏𝐫𝐨😎
始終我唔係專業,所以…..𝟐杯飲過後,
我覺得咖啡師👨🏻🍳沖個杯果香味出好多🤗
不過有得自己試沖,又係開心既😛
🔺 以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺用既材料都係高質🎖𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞忌廉係日本產🇯🇵
🔺餐廳另有𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐒𝐞𝐭☀️ 𝐌𝐞𝐧𝐮📖 其中一個仲係素食💚