2022-08-29
身為甜品控,見到咁多款唔同味既Donuts,緊係要買番幾個黎試下啦😋佢地既冬甩勝在唔係好大舊,而且價錢適中,款款$17!岩晒買幾款同屋企人開心些牙😋!1️⃣Yin Yang見到個名即刻諗起我地港式鴛鴦😆外層有兩種topping,係糖粉同埋咖啡粉😆一入口已經好濃味!最驚喜既係入面既奶茶cream好濃,鐘意奶茶味既人一定要試呢個😋2️⃣Cheese Cakelicious呢個topping係曲奇碎,而入面係忌廉芝士😆呢個組合無得輸!味道真係好夾😋忌廉芝士唔係好甜個種,而係有少少咸味,食落有啲似奶蓋😋加埋曲奇碎一齊食就無咁膩啦😛3️⃣Mr.Green Tea呢個主打係脆皮綠茶朱古力,再加上杏仁片做topping😆綠茶味都好出,而且唔係假綠茶味😆而食得出有綠茶既甘甜味😛而且冬甩個皮軟硬適中,配埋一齊黎食好好味😋4️⃣Don Mochino呢個出面係脆皮黑朱古力,入面係cappuccino cream😋個人黎講最鐘意食呢個!佢既咖啡味好濃😛岩晒我呢啲咖啡控😋下次再試埋佢地既咖啡☕️😍
2️⃣Cheese Cakelicious
3️⃣Mr.Green Tea