2016-09-08
晚了….肚子餓了….同女朋友不約而同咁想食d同平時唔同既野行到黎尖沙咀呢度見到有間食串燒既舖頭,估唔到係香港都會有呢d咁風味既串燒專賣店, 而且仲要係開係尖沙咀雖然開係樓上, 不過都幾多人以叫肉口野為主, 放到成張枱都係燒豬頸肉肉質幾香濃, 點埋個秘製汁好野味, 食落軟熟得黎不失口感, 我同女朋友都幾中意勁辣燒蠔上面既蒜容辣椒好多, 蠔身肥美, 食落的確幾辣不過有少少搶左蠔既味道辣到你跳舞雞翼, 個醬汁唔會太多但足夠包住成隻雞翼,呢種程度既辣個人可以接受, 不過女朋友食完呆左, 佢話點解會咁__辣! 哈哈哈 因為我地叫左個辣到你跳舞雞翼lo!翡翠螺以錫紙包住, 翡翠螺好大隻而且好有口感, 幾好牛舌口感偏林, 整體醃得個味幾好安格斯牛柳粒食落好軟熟而且好香牛既油脂味, 呢個唔會醃得好入味, keep到原有既味道不過價錢有點貴$78得5粒韭菜可以話係呢餐串燒既靈魂! Encore左好幾次, 韭菜燒到好林, 好香孜然既味, 好好食啊!可能因為食肉口野食得太多所以都夠飽!味道黎講都ok ga, 如果大家覺得味道唔夠其實枱上有得比大家再加味粉串燒價錢屬中價, 而且開係尖沙咀, 價錢黎講尚可接受!
行到黎尖沙咀呢度見到有間食串燒既舖頭,
雖然開係樓上, 不過都幾多人
以叫肉口野為主, 放到成張枱都係
不過價錢有點貴$78得5粒
串燒價錢屬中價, 而且開係尖沙咀, 價錢黎講尚可接受!