2007-09-09
今日好想食雙皮奶~~ 就去左sogo後面果間義順諗住食雙皮奶,發覺呢間野既食物質數至到服務態度都真係不堪入目呀!!首先,入到去已經唔係好開心架啦~ 我有兩個fd因為飽飽地而無叫野食,然後個服務員就走過黎同我地講唔叫野食都要比十蚊服務費~~ 個阿嬏仲要成程都係企係度,要等你叫野食為止~~ 真的好有壓迫感同討厭呢,邊有d咁既服務態度架!~之後講番d 食物質數,真係覺得佢名過其實呢,廣州果d 比你呢度好食何止十倍~~之後到到比錢啦~~ 果個老闆娘的服務態度真係不感恭維~ 我比錢佢啦~~ 然後佢勁串咁話呢張十蚊唔收呀,因為隻角爛左少少,跟住我已經好唔順架啦~~ 唔係錢黎架咩~~ 之後咪費事佢煩,諗住換個張比佢,係呢個時間果陣佢無啦啦唔知發咩顛咁話,喂,唔夠數喎!!!~ 真係比佢激死,我換緊張十蚊紙比你,然後你數番剩餘果d 梗係唔夠數啦阿嬏!!!!!我都未比番張十蚊你~~ ~~~~ 我宜家咪攞緊張十蚊比你囉!!~果幾十蚊,唔係要呃你錢呀嗎!!~佢的語氣及態度真是十分不禮貌~~ 總之就是憤怒!!!~
總之就是憤怒!!!~