2018-05-08 285 浏览
自從食過一次之後,一直心思思好想再食多次佢個鴨血,因為真係同台灣食既完全一樣呀!終於又可以去食了,好興奮星期三既晚飯時間去到已經坐滿曬客人,而大部分都係女性客人,可能女仔始終係鍾意補下既~我地就揀咗麻辣鍋同寧神養心鍋雙拼,麻辣要小辣就啱我依啲又怕辣又想食辣既人喇!而寧神養心鍋個湯一嚟到就可以飲返一兩碗先,因為入面又有魚又有雞,好足料之後好快就上菜了~叫咗韮菜餃同鵝肝墨魚丸各半份,鵝肝墨魚丸真心推介!墨魚丸夠彈牙,鵝肝夾雜喺入面味道好突出另外仲叫咗紫淮山麵,第一次食覺得幾特別食火鍋當然唔少得叫肉類啦,我地仲叫咗羊肉片同之前已經食過既鴨肉片,覺得水準依然好好,鴨肉片出面真係好少見今餐真係好滿足呀!期待下次!

另外仲叫咗紫淮山麵,第一次食覺得幾特別

今餐真係好滿足呀!期待下次!