2017-11-06 198 浏览
喺工厦隔离既food court仲有好一片唔起眼既小天地!见佢喺openrice打荔枝角既排名几高就黎试下!我拣左个set,有沙律、配菜、主菜各一拣,睇落好多菜同时卖相都几吸引!我就点左个南瓜沙律、炒蘑菇同三文鱼碎蛋牛角包,份量十足,仲包杯热饮!个南瓜沙律唔会过淋有咬口,仲落左泰式甜辣酱,好惹味!就咁普通煮南瓜已经好好食,炒蘑菇就不过不失啦,主菜就最令人满意啦!有我成只手咁大,佢仲会加番热,个牛角包咬落去仲脆,有牛油香,但唔会太油,入面既碎蛋份量够多、味道一流,略嫌三文鱼咸左少少。整体黎讲好好食! 蔬菜份量多,感觉好fresh!下次黎荔枝角好想再黎食呢顺道一提,员工态度都唔错!佢地仲会主动问洗唔洗帮手介绍,加上有问必答!

碎蛋三文鱼牛角包
碎蛋三文鱼牛角包