2011-11-02 43 浏览
原先朋友打算幫我0係吉壽食放題慶祝生日, 但係由於時間夾唔到, 見依間可以由7:30 - 10:00, 最終決定食依間, 訂左位既關係, 一去到就有位入,由於訂左八位, 安排我地坐係角落到, 一坐低感覺都唔錯, 大家都第一時間叫野食, 第一round入左紙order 野, 冇幾耐刺生 / 炸物 / 各樣熟食都上台,各樣刺身都唔錯, 唯獨係芥末八爪魚, 味道冇咩問題, 但係就一堆0係碟角, 夾又夾唔到, 都唔知想點, 炸蠔超厚粉, 隻蠔就好似人地蠔餅咁細隻,其他野食都冇咩特別, 中規中距, 但係到左叫第二round 野食就開始黎料,叫左刺身/壽司催左三次都唔到, 差唔多半個鐘先黎, 但係其間所有熟食都係正常咁出, 仲要係有出多冇出少, 雞翼黎左幾次, 前前后后差唔多食左兩打雞翼, 我地落8條秋刀魚 / 8隻蝦 0個0的燒物, 個經理又走埋黎話, 依0的唔好落咁多, 好易飽, 唔好浪費, 最終黎左3隻蝦 + 3條多春魚, 我叫既係秋刀魚呀師兄,等左好耐先黎既刺身, 好快就燒晒, 咁我地梗係即刻再落單, 當時已經9:00, 咁佢9:30 last order, 我地諗住點到可以食多兩轉刺
原先朋友打算幫我0係吉壽食放題慶祝生日,
訂左位既關係, 一去到就有位入,
由於訂左八位, 安排我地坐係角落到, 一坐低感覺都唔錯
大家都第一時間叫野食
各樣刺身都唔錯, 唯獨係芥末八爪魚,
炸蠔超厚粉, 隻蠔就好似人地蠔餅咁細隻
其他野食都冇咩特別, 中規中距,
但係到左叫第二round 野食就開始黎料
叫左刺身/壽司催左三次都唔到, 差唔多半個鐘先黎,
但係其間所有熟食都係正常咁出,
我地落8條秋刀魚 / 8隻蝦 0個0的燒物,
最終黎左3隻蝦 + 3條多春魚
我叫既係秋刀魚呀師兄
等左好耐先黎既刺身, 好快就燒晒,
咁我地梗係即刻再落單, 當時已經9:00,
咁佢9:30 last order, 我地諗住點到可以食多兩轉刺身掛,
點知9:30 先黎
, 老老實寅, 我係食日式放題, 刺身都唔俾人食,
就唔好做放題
最后甜品叫左雪糕, 但係都係要催,
依餐生日飯真係食得好火滾

埋單由於有兩個日生日, 所以除反開要250一個