餐厅: 河夢
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
同grandma, grandpa, mama 黎食飯, 相信閒日都唔需要book枱, 大把位餐廳裝修ok, 仲有個open kitchen一早叫左個經理order左個白飯, 可以即刻上, 入落盒俾我最後要吹侍應, 侍應話廚房整緊, 以為我臨走先要喎之後仲要冇俾盒我, 又要問侍應, 相信經理同侍應廚房都冇咩溝通我地叫左...小食拼盤(大) $168: 如圖所示, 每樣四件, 味道正常菠蘿海鮮炒飯: 一粒菠蘿粒都搵唔倒, 只有一個菠蘿殼! 唔知係咪我見識少, 係我概念入面, 菠蘿炒飯係應該有菠蘿粒!金邊粉: 味道淡淡o既一個金邊粉, 一d都唔特別黃咖哩牛腩: 兩老唔食得辣, 所以要黃咖哩, 牛腩"淋", 但份量唔多, 咖哩太咸炒通菜: 呢個ok, 但偏油同偏咸豬柳: 呢個係首輪落單之後冇耐叫o既野食, 當我地差唔多食晒先至黎到, 非常咸, 又油, 一塊豬扒碎上, 一碟只得幾塊, 仲要幾十蚊一碟, 不知所謂! 千層糕: 黎到已經散晒, 味道一般另外要左個白飯拎走之前食過龍門客棧, 非常满意, 所以先想試埋其他麗豪o既餐
餐廳裝修ok, 仲有個open kitchen

最後要吹侍應, 侍應話廚房整緊, 以為我臨走先要喎

我地叫左...
菠蘿海鮮炒飯: 一粒菠蘿粒都搵唔倒, 只有一個菠蘿殼!
金邊粉: 味道淡淡o既一個金邊粉, 一d都唔特別
炒通菜: 呢個ok, 但偏油同偏咸
千層糕: 黎到已經散晒, 味道一般
另外要左個白飯拎走

之前食過龍門客棧, 非常满意, 所以先想試埋其他麗豪o既餐廳
河夢令我非常失望, 一d都唔值唔抵!
雖然有$200 cash coupon, 所以結帳大約$460,
咁o既價錢, 唔太貴, 問題係唔值, 但我寧願俾多d錢, 食第二間!
2010-07-13