餐厅: 旺記冰室 (惠芳閣)
资讯:

2019-08-08 115 浏览
見到好多人推薦,但次次見到勁多人排,所以無食到,今次食飯時間竟然都無乜人,一於去試下!,試左大熱推介既叉燒炒蛋飯,結果都冇乜驚喜。五十幾蚊個叉燒炒蛋飯,感覺有d唔值。蛋又簿,鼓油反而多到浸住啲飯🤢。/餐廳標榜自己係用日本雞蛋,無錯,的確幾滑,幾重蛋香 ,但感覺似蛋未熟透多d。對於我黎講甜豉油係滑蛋叉燒飯既靈魂之處,但呢個飯既豉油未免太多,多到湯飯咁,食完都怕腎虧。叉燒有小小偏瘦 ,燒得唔算入味,唔係好香。/店細但員工多,服務質素麻麻。好似驚你吾叫野食甘,有小小催人即刻落單的感覺,碟飯亦無令我想再回來吃既吸引力!加上平時排隊要排咁耐同埋咁既服務態度,我諗都係做遊客生意啦。😓