有一段时间冇食韩国菜~见社交平台有foodie推介呢间嘅锅🤩见到几吸引再加上近排天气咁冻❄️就决定去试吓啦!一入就开始就会计90分钟🙈 所以最好等齐人先入去~ 但之后整体体验不太好…⛈️-💫豆芽炒八爪鱼五花腩锅首先讲咗嘢食先🥘五花腩有好多🌟 肥瘦适中👍🏻个八爪鱼有啲细(因为煮完会再缩水所以其实会再细啲) 但价钱比普通五花腩锅贵咗差唔多$100😢同埋食落偏咸🥹 本身谂住加饭不过失败咗😹我后来顶唔顺决定加啲水沟淡佢😹整体上普普通通冇咩特别…-讲返成个体验😢见到啱啱入嚟嘅枱会主动俾小菜但我哋冇咁应该系漏咗所以我就问一问佢帮我哋攞返之后个锅比较咸所以谂住加饭🍚落咗order咁个店员就同我哋讲食多少少肉先之后我哋就继续食但个锅煮到干晒都冇人嚟加饭😵‍💫同埋我哋嗌咗两杯嘢饮但食咗一半都未嚟🥹所以我哋决定同店员讲话唔使加饭+追单原来系漏咗单🥹 所以我哋决定𠮶两杯嘢饮都唔要啦本身嗌嘢饮就系谂住解解腻…但饮咗好多水同埋过咗个劲就放弃了-成个体验就系好似不断漏咗好多嘢😭 可能今次比较唔好彩😢 同埋唔太符合我哋嘅个人口味🥺 所以呢个都只系作为一个参考🫶🏻 -整体评分:🌟🌟
有一段时间冇食韩国菜~
见社交平台有foodie推介呢间嘅锅🤩
见到几吸引再加上近排天气咁冻❄️就决定去试吓啦!
一入就开始就会计90分钟🙈 所以最好等齐人先入去~
但之后整体体验不太好…⛈️
💫豆芽炒八爪鱼五花腩锅
首先讲咗嘢食先🥘
五花腩有好多🌟 肥瘦适中👍🏻
同埋食落偏咸🥹 本身谂住加饭不过失败咗😹
我后来顶唔顺决定加啲水沟淡佢😹
整体上普普通通冇咩特别…
讲返成个体验😢
但个锅煮到干晒都冇人嚟加饭😵‍💫
同埋我哋嗌咗两杯嘢饮但食咗一半都未嚟🥹
所以我哋决定同店员讲话唔使加饭+追单
原来系漏咗单🥹 所以我哋决定𠮶两杯嘢饮都唔要啦
本身嗌嘢饮就系谂住解解腻…
但饮咗好多水同埋过咗个劲就放弃了
整体评分:🌟🌟