🥂餐厅系利东街附近,地店好方便,餐厅环境好舒适,枱之间间距都好够,无聊拍拖黎定家庭聚会都好适合🍽我地拣左2个set $288 per person🥗沙律:其中一个加左$38 要鱼生沙律,同普通沙律分别在于多左切粒三文鱼、油甘鱼等,口感会丰富d。🍣前菜:刺身三款,有三文鱼、油甘鱼同炙烧过嘅剑鱼每样两件。炙烧剑鱼入口好香,剑鱼肉质比较实。🍴另一个拣左新鲜南非矶煮鲍鱼,鲍鱼用上秘制酱汁炖煮,超级入味,鲍鱼肉质弹牙又唔会太腍。🦀主菜拣左活鲜蟹鲍鱼汁焗饭,以原煲焗煮,用LC煲上菜 ,一打开视觉同嗅觉都好有冲击。🥘一大只蟹同大量蚬铺满了煲面。焗饭用上矶煮饱鱼汁焗煮,加上蟹膏嘅鲜味,食落超浓海鲜同鲍鱼汁味,非常惹味!底仲会有d饭焦。肉蟹劲多蟹膏,而且好大只肉都唔算少。👍呢个蟹鲍鱼饭真系必食!🥞甜品:我地加左$68将雪糕升级蜜糖脆脆松饼。🍯松饼即叫即制,有三层,每层中间都夹左朱古力酱同honey crumbles ,再淋上蜜糖。🥞松饼口感松软,朱古力酱味道偏淡,应该系怕盖过蜜糖味。焦糖脆脆好香口。食埋呢个甜品真系超完美嘅一餐🍻Suntory draft beer $52🥂Caminos Chardon

🍽我地拣左2个set $288 per person

鱼生沙律

刺身三款

矶煮鲍鱼

🥘一大只蟹同大量蚬铺满了煲面
活鲜蟹鲍鱼汁焗饭

肉蟹劲多蟹膏,而且好大只肉都唔算少。

👍呢个蟹鲍鱼饭真系必食!

🥞甜品:我地加左$68将雪糕升级蜜糖脆脆松饼。

蜜糖脆脆松饼

🍻Suntory draft beer $52