2023-08-12
Pigsman,一間以英國特務電影作為裝修佈置定位,以豬為出品主題的食店。之前去過主打外賣的銅鑼灣店,正!一食回味!😋 而今次就來到座位較多的上環店,店姐姐情感極豐富令人有種莫名澎湃感覺。 今次同樣地咁欣賞 Pigsman 出品的招牌漢堡、多士及飯類,惹味又好食。 而手打豬肉丸,味道和口感亦是較坊間普遍的豬肉丸好。總結,欣賞上環店所出品的食物,同銅鑼灣店一樣出色,好食呀。📜 Combo Mission 📜Mission B $102(Main) 任務B 有3款飯類:卡邦尼焗豬扒飯配温泉蛋 / 芝士蘋果焗豬扒飯 / 芝士焗越式水咖喱豬扒飯 我選了芝士焗越式水咖喱豬扒飯 + 手打豬肉丸 (+$0) + 汽水 (+$0) Mission C $92(Main) 任務C 有3款包類:豬榴彈 (手打雙層豬柳芝士漢堡) / 豬扒漢堡 / 豬扒多士我選了豬扒多士 + 特務濃湯 (+$0) + 汽水 (+$0) 📜 Main Mission 📜豬榴彈 (手打雙層豬柳芝士漢堡) $63_______________碧士文 (東利商業大廈) (上環)上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖________
總結,欣賞上環店所出品的食物,同銅鑼灣店一樣出色,好食呀。
📜 Combo Mission 📜
Mission B $102
(Main) 任務B 有3款飯類:
Mission C $92
(Main) 任務C 有3款包類:
📜 Main Mission 📜
豬榴彈 (手打雙層豬柳芝士漢堡) $63
_______________
碧士文 (東利商業大廈) (上環)
上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖
_______________