2021-06-13
每次經過呢一間地中海菜餐廳都覺得好chill😍餐廳環境舒適,佈置亦都非常之有假日感覺,牆身掛住好多吊草😎而且仲有一幅好靚嘅大壁畫👏🏻好友歐陸色彩~~估唔到食物都冇令我失望,特別係Pizza,非常之回味🥰.▫️ 【 水牛城雞翼】雞翼醬汁酸酸辣辣,非常之開胃,而且雞翼都好香口,擺盤精緻😍唔錯唔錯..▫️ 【 酥炸魷魚圈】呢一款酥炸魷魚圈份量都好多,仲配上千島醬汁,味道方面好惹味!魷魚完全唔un😍..▫️ 【 酥炸魷魚圈】呢一款酥炸魷魚圈份量都好多,仲配上千島醬汁,味道方面好惹味!魷魚完全唔un😍..▫️ 【 BSP Pizza】呢一款Pizza係我嘅心水推介! Pizza皮10分脆薄,材料方便亦都好豐富,包括有煙肉、辣肉腸、蘑菇、芝士、肉腸等,口感豐富之餘,味道可口,就算食晒都唔會覺得溜後,正..▫️ 【 傳統希臘千層茄子配羊肉】第一次食傳統希臘嘅千層茄子,調味方面非常之濃郁,大量嘅芝士真係實在太邪惡啦,芝士重重包圍茄子同埋羊肉,每一啖味道互相輝影😍呢種食法對於我來講都幾新鮮,唔錯..▫️ 【 蜜桃茶、青檸梳打】兩款凍飲都各有特色,個人來講比較喜歡蜜桃茶,入口就已經好大浸好香嘅蜜桃味,覺得好Fresh
▫️ 【 水牛城雞翼】
▫️ 【 酥炸魷魚圈】
▫️ 【 酥炸魷魚圈】
▫️ 【 BSP Pizza】
▫️ 【 傳統希臘千層茄子配羊肉】
▫️ 【 蜜桃茶、青檸梳打】
兩款凍飲都各有特色,個人來講比較喜歡蜜桃茶,入口就已經好大浸好香嘅蜜桃味,覺得好Fresh😎充滿夏日嘅氣息