2020-07-03 35 浏览
之前朋友帶我食過呢間餐廳嘅魚麵后,令我好懷念...好食嘅野梗係要比多啲人知!所以我今日決定帶另一個朋友黎食😆一個傳一個咁先會令更多人知道😆😆😆炸魚皮魚皮香脆、酥香,好惹味😋芝士脆炸雞炸雞炸得好香,但內里仲好juice,一啲都唔‘鞋’,而且點埋芝士醬-正呀👍🏻漁之戀濃魚湯魚烏冬魚角、魚蛋、魚肉春卷、墨魚春卷、魚皮餃,樣樣都有一件,啱晒貪心嘅我🙈麵麵圍城朋友比我更貪心,叫左呢個好似定食嘅麵麵圍城🙈🙈除左一大碗濃魚湯同魚麵外,仲有冷盤嘅前菜,例如日式芝麻醬秋葵、梅漬蕃茄仔、柚子金菇、明太子醬蛋卷、醉蝦。 熱食分別有明太子雞翼、大蝦天婦羅、紅酒牛肋條。仲有甜品﹕巴拿馬火腿伴哈蜜瓜添😋桂圓杞子小黃菊花茶勁足料👍🏻甜甜地,啱晒我😍海鹽焦糖咖啡Yummy😋

炸魚皮
魚皮香脆、酥香,好惹味😋

芝士脆炸雞

漁之戀濃魚湯魚烏冬

麵麵圍城

桂圓杞子小黃菊花茶
勁足料👍🏻甜甜地,啱晒我😍

海鹽焦糖咖啡
Yummy😋