2018-10-02 693 浏览
我又嚟食啦!食勻咁多間都係呢度嘅鍋湯底最正最似台灣嘅味道,台式飲品又好味!知道佢地開左新店即嚟捧場呀~新店更加闊落好坐~臺式麻辣鍋(小辣)$112娃娃菜、白豚肉、臭豆腐、台灣貢丸、米血糕、大腸、豬紅、沙白、鵪鶉蛋、蕃茄、搾菜絲、韮菜、金菇、鳴門卷、炸枝竹、粉絲夠晒大堆頭,少辣嘅辣度好啱唔太食得辣嘅朋友仔~食勻咁多間呢間湯底最得我歡心!豚肉好淋好似肥牛咁滑,公仔麵同粉絲索晒湯超正藥膳羊肉鍋$112娃娃菜、羊肉片、翡翠魚豆腐、台灣貢丸、准山、香菇、粟米、沙白、油豆腐、金菇、炸枝竹、粉絲、鳴門卷、素鮑魚、鱈魚丸、蓮藕藥膳湯底無奇怪嘅藥材味,入口順滑,配羊肉食夠晒補,唔好諗住冬天天氣凍先啱食嚟保暖,夏天流咁多汗更加需要補充返荔枝梳打(左)$30荔枝味好香甜,好夠氣,仲有荔枝肉,解渴同解辣一流~多多綠(右,少甜)$30益力多溝綠茶,細個就好鍾意飲,鍾意佢酸酸甜甜~益力多夠多唔會淡茂茂炸花枝丸$38即叫即炸,超熱呀!花枝丸好彈牙仲食到花枝粒
我又嚟食啦!
知道佢地開左新店即嚟捧場呀~新店更加闊落好坐~

臺式麻辣鍋(小辣)$112

藥膳羊肉鍋$112

荔枝梳打(左)$30

荔枝味好香甜,好夠氣,仲有荔枝肉,解渴同解辣一流~

多多綠(右,少甜)$30

炸花枝丸$38

即叫即炸,超熱呀!花枝丸好彈牙仲食到花枝粒