2019-04-12 79 浏览
樂園簡直要用隱世黎形容🙈我諗識得上黎搵食既,都係靠朋友既口碑一個傳一個聽朋友講話食滿一千蚊仲可以有free monster ice-cream,生日仲會插埋蠟蠟同有即影即有不過今次我唔係去慶祝生日只係想搵間cafe仔好好放鬆😛😛-一上到去,哇!餐廳真係設計得好靚花花牆,成間鋪都係鋪面適合打卡既花呀👀去之前聽聞過有兩隻貓店長多多同小寶佢地真係好乖😺😺😺好可愛,在場好多食客都忍唔住同佢地玩!-枱上本來就有擺放糖可以比我地食,餐具都好夢幻好靚同朋友係唔知食咩既情況下決定點廚師發板一上枱。。。好靚呀!絕對係打卡之選好有仙氣,好吸睛唔好以為得個樣,味道又真係唔錯個鵝肝多士出乎預料咁好食!!好香口,一d都唔膩,超級好食😭😭平時既我對鵝肝無乜好感,但呢個鵝肝多士食過包你一定翻尋味🤭🤭🤭蝦都係以心形咁上,的確好有心思牛配蒜片呢個配搭永遠都係好match除左廚師發板之外,原來其他食物既擺盤都好精美忌廉流心薯餅,好巨形,一咬落去真係熱辣辣流心呢個花浴飲品超得意!唔好以為得個睇字仲可以玩😂😂😂花灑頭真係識噴水😂😂😂甲羅燒唔係好多餐廳都有,所以一見到就緊係要試試蟹膏好鮮味,oishi!!!!!!!最後最後,大
樂園簡直要用隱世黎形容🙈
我諗識得上黎搵食既,都係靠朋友既口碑一個傳一個
不過今次我唔係去慶祝生日
只係想搵間cafe仔好好放鬆😛😛
一上到去,哇!餐廳真係設計得好靚
花花牆,成間鋪都係鋪面適合打卡既花呀👀
去之前聽聞過有兩隻貓店長多多同小寶
佢地真係好乖😺😺😺
好可愛,在場好多食客都忍唔住同佢地玩!

枱上本來就有擺放糖可以比我地食,餐具都好夢幻好靚
同朋友係唔知食咩既情況下決定點廚師發板
一上枱。。。好靚呀!絕對係打卡之選
好有仙氣,好吸睛

唔好以為得個樣,味道又真係唔錯
蝦都係以心形咁上,的確好有心思
牛配蒜片呢個配搭永遠都係好match

除左廚師發板之外,原來其他食物既擺盤都好精美
忌廉流心薯餅,好巨形,一咬落去真係熱辣辣流心

呢個花浴飲品超得意!唔好以為得個睇字
仲可以玩😂😂😂花灑頭真係識噴水😂😂😂

甲羅燒唔係好多餐廳都有,所以一見到就緊係要試試
蟹膏好鮮味,oishi!!!!!!!

最後最後,大啡菇烤得好香口
一切開姑汁湧現,加埋面頭既芝士
為呢餐作一個好好既終結😛

店員好有禮貌,呢間餐廳有種好溫馨既感覺
同朋友gathering或者慶祝簡直一流
今次黎雖然唔係因為特別既節日