2016-11-25 451 浏览
老老豆豆!都係果句睇食評講到好好食就黎試下啦!贈你兩個字{中伏}!裝修不錯,叫左鴛鴦麻辣湯底,話明麻辣,比到你驚喜唔麻更加唔辣,色香味,只有色,顔色還可以,叫左小辣,人地話愈滾愈辣,佢就愈滾愈淡!清湯都係果d藥材湯!不過不失!叫左手切牛!脆鯇!黑栢葉!牛舌!蒿笋!叫左豬紅,佢話鵝血好味,信你啦!又中伏,可能豬紅無貨掛!手切牛好韌!可能第二嚿唔會呢?可惜都係一樣,頂唔住問個姐姐,我:姐姐d牛係咁韌ga?姐姐:係啊你淥得太熟所以韌,OK我信你,再淥多嚿。同樣中伏,我咁大個仔第一次食手切牛咩!唔好玩我啦!脆鯇好腥!腥到全部人都放棄了呢碟。黑栢葉好硬,唔好同我講:你淥得太耐,所以硬,不如我生食啦好無。鵝血諗住吸湯會好味d啦,可能本生浸水太耐,夾起黎不是湯水而是本生浸既水,牛舌同蒿笋👌🏾!湯底唔得都算,將希望放係食物度,點知都係唔新鮮!再將希望擺係醬料度,oh my god!一個字心「淡」!7百幾價錢貴唔貴?各花有各眼啦!最後唔夠飽去左買包食!完!