話說上次試完個lunch之後印象太深刻,當時知道原來有Tasting Menu,所以就同班閨蜜黎慶祝我牛一啦。真係非常非常開心,無諗過咁驚喜,每一道菜都好好味啊,好有誠意!我訂台既時候都無特別要求個Menu要D乜,Chef話時不時都會轉入面D菜式,因為季節唔同,食材都會有唔同。今次主打海鮮,第一道菜係Toro,用墨魚汁脆片裝著,非常Fatty,入面仲有牛油果同少少哈密瓜調味。跟住就有個燒蚌,好鮮甜。蟹肉海鮮湯係我飲過最好味既蟹肉湯,真係鮮味到!黑松露芝士意粉就可以唔使講,signature dish, 香濃彈牙。個和牛又係好得,Chef話係唔係普通和牛,係岩手縣和牛,坊間少有。仲有係個蛋糕啊!!開心死我喇!靚到不得了啊!我下年生日都要再黎慶祝啊!