2015-08-05 235 浏览
上次嚟食過蛋包飯, 今次點都要試下佢個招牌菜, 雖然好多人都話唔好食好油, 但作為食家的我, 點可以唔親自試下呢~  蘑菇湯+多士  蘑菇湯 -> 超勁多蘑菇碎, 咁樣反而令d蘑菇味更出, 仲容易消化d, 好飲過d忌廉蘑菇湯  多士 -> 雖然脆, 但唔熱, 而且唔夠牛油同蒜茸味  照燒帆立貝蟹肉米比薩呢個應該係一人份量, 即平時食pizza, 都有分大批細批同迷你批, 呢個size介乎迷你批與普通批之間, 但份量盡對係一人剛好~有好多款選擇, 但個人不喜歡太齋同辣, 所以選咗呢個~一上枱時好香的飯焦味, 因為佢個邊同底都真係飯焦來的, 我估計佢有煎香佢, 再放料上面去焗, 開頭食都覺得唔錯, 但當你食到一半時, 你會覺得牙軟, 因為d飯焦都幾勁, 咬到牙都軟, 又黏牙, 唔適合小朋友同老人家, 味道偏甜, 可能係用照燒汁關係, 但總體嚟講都未係太差, 如果係鍾意食飯焦果d人, 我相信佢地會好鍾意~  熱檸水個杯就好靚好特別, 但入面杯嘢飲就冇乜特別, 而且叫咗好耐先上, 明明都冇乜人, 都唔知點解d飲品次次都係要等好耐~其實如果唔係貪呢間唔駛等位, 同埋又

蘑菇湯+多士
 多士 -> 雖然脆, 但唔熱, 而且唔夠牛油同蒜茸味

照燒帆立貝蟹肉米比薩
照燒帆立貝蟹肉米比薩
有好多款選擇, 但個人不喜歡太齋同辣, 所以選咗呢個~

熱檸水
熱檸水

其實如果唔係貪呢間唔駛等位, 同埋又要等人的話(佢唔會吹你/趕你), 係不錯的選擇, 如果係為"食"的話, 相信商場內有更好的選擇~

2015-02-20