2008-11-19 45 浏览
男友生日去尖沙咀牛一食飯.有名你叫牛一, 牛一去食飯緊係有優惠.生日月份去食有九拆, 正日去的話酒係任飲.正因為咁, 今次去呢間o野有d失望.因為我同男朋友兩個人坐o既卡位, 前後都有酒醉大聲講o野o既人. 好X@#?X嘈!!!無晒MOOD.講番食物:SALAD都OK.蜜餞/糖黑毛和牛就一般. 因為汁還汁, 肉還肉. 一放上去燒, D汁都漏晒落個火爐度.食落口都無乜蜜糖味.最好食係牛一窩, D牛"葉"到o岩o岩好, 好好味. 而且有D蔬菜(相可以refer番我上次既食評).之前新開食滿三百蚊有多一蝶黑毛和牛送(我十月都仲有), 今次無o左.8PM同10PM每人送一杯ASAHI既優惠都仲有.我BOOK8PM, 遲左10分鐘到, 想唔free比我地. 不過我一問就話好啦照比我, 不過都好有禮貌o既. 有一位waiter好識o野,四周圍教點燒好d食物. 今次人客多o左, 好忙, 所以無太多時間係我地呢台介紹, 所以好似真係燒得無上次咁好食.另外今次人多左, 食完一頭油煙!因為我男友好怕人嘈, 所以無乜胃口, 食得少. 埋單9折後$350.
男友生日去尖沙咀牛一食飯.
有名你叫牛一, 牛一去食飯緊係有優惠.
生日月份去食有九拆, 正日去的話酒係任飲.
正因為咁, 今次去呢間o野有d失望.
無晒MOOD.
講番食物:
SALAD都OK.
食落口都無乜蜜糖味.
8PM同10PM每人送一杯ASAHI既優惠都仲有.
另外今次人多左, 食完一頭油煙!

都ok, salad幾fresh, 蝦新鮮.
唔格聲, 酒醉客係附近會好嘈!
正, 生牛肉好滑.
正, 厚切牛舌, 好香好有咬口.
都ok, salad幾fresh, 蝦新鮮.
正, 生牛肉好滑.
正, 厚切牛舌, 好香好有咬口.