2019-09-05
是咁的...上星期已經預約定今天去食呢間店,本人已經係台灣食過一次,今日就諗住試下香港既質數如何。我一早用手機app預約,到預約時間就已經可以即時入座,限時60分鐘。每當有壽司送到或60分鐘後需要你結帳都會有部pad提示你店員既服務態度值得一讚,好有禮貌同笑容咁解釋落單程序。環境衛生感覺都比較光猛,餐具用碟都乾淨,座位都算闊落,坐得舒服。食物方面都有驚有喜亦有多款醬油可供選擇首輪,點了一碟忛立貝,北寄貝,三文魚壽司,已經留下一個深刻既印象,有心臟病或怕魚腥味既朋友最好吾好亂試二輪,主攻了一些普通壽司,火炙壽司,天婦羅壽司,火炙壽司一般,係天婦羅停油時間不足,食落口比較多油。最後一輪終於有喜了食左一個茶蒸蛋和炸忛立貝忌廉餅茶蒸蛋比較足料,有多款海鮮,味道正常,有雞蛋香味忛立貝忌廉餅真係幾好味但我食哂食粒都吾知忛立貝去左邊我覺得食物質素只屬於一般般,軍艦紫菜已經淋哂,壽司飯好多時有痴碟程況和比較易散,天婦羅都比較多油。但環境同員工既態度真係為店舖增添色彩,整體感覺係舒服既一餐
每當有壽司送到或60分鐘後需要你結帳都會有部pad提示你
店員既服務態度值得一讚,好有禮貌同笑容咁解釋落單程序。
食物方面都有驚有喜
亦有多款醬油可供選擇
最後一輪終於有喜了
食左一個茶蒸蛋和炸忛立貝忌廉餅
茶蒸蛋比較足料,有多款海鮮,味道正常,有雞蛋香味
忛立貝忌廉餅真係幾好味
但我食哂食粒都吾知忛立貝去左邊
但環境同員工既態度真係為店舖增添色彩,整體感覺係舒服既一餐
忛立貝壽司