2006-11-21 16 浏览
夜晚去左重慶咖喱王,噢!好失望,今次仲諗住帶朋友仔去試下,上2次既食物都唔錯丫!點知今次大家對呢餐都唔多滿意,點左:洋蔥圈~個人認為呢碟已經算係最好味,唔會炸得"火農"咖喱角~今次個餡冇乜味,而且好"火農"串燒雞柳~唔算係雞柳,一o舊o舊,有少少鞋,不過都仲食到咖喱味,OK啦咖喱燴魚~雪藏魚,而且幾腥,我食左一件,就冇掂咖喱薯仔波~朋友仔唔食什菜,menu上只有什菜同豆,見薯仔波個名幾得意,就試下,一時醒唔起,咖喱角又係薯仔餡,咖喱魚又有薯仔.....好多薯仔。上台時,仲以為黎錯左,有2件3尖8角既物體,同圓形or波扯唔上關係,唔抵,幾十蚊點左2o舊薯仔,唉!唯一係個咖喱汁幾好味。蒜茸薄餅~OK甜薄餅~好鍾意呢款薄餅,所以一定叫,點知侍應落錯單,黎左芝士薄餅,咁梗係換,叫番之前落單既男仔,佢竟然答完全冇印象幫我地寫單,唔係呱!咁後生就冇記性?check單時話係寫芝士,咁當然佢寫錯啦~個芝士薄餅叫左成3次,佢至上收番去廚房。埋單時~果然佢冇刪除芝士薄餅既價錢,只係o係後面加多個甜薄餅,我地都醒目,冇郁個芝士薄餅,咪一陣又多收錢。朋友話呢個男侍應(香港後生仔黎架)扮唔記得,又唔肯拎走,我地

點知今次大家對呢餐都唔多滿意,點左:
洋蔥圈~個人認為呢碟已經算係最好味,唔會炸得"火農"
咖喱角~今次個餡冇乜味,而且好"火農"
咖喱燴魚~雪藏魚,而且幾腥,我食左一件,就冇掂
蒜茸薄餅~OK
朋友話呢個男侍應(香港後生仔黎架)扮唔記得,又唔肯拎走,我地唔出聲既話,佢咪唔駛同老闆講落錯單囉!老闆話佢,佢又係聽唔到走左去~

※雖然今次水準係差左,不過又未至於喊面既~