2020-11-19 40 浏览
相信呢間日系文青小店應該都幾為大家所認識?呢間係油麻地天后廟附近帶日式嘅文青咖啡店不籽是咖啡 • NOT JUST COFFEE大大嘅店面配上淺木色窗框嘅半高玻璃,感覺已經好開陽!特色嘅地磚同大大棵嘅綠色植物,睇見個人都開心啲🌱☘️🌿室內都大致一樣,白色帶自然掃痕嘅水泥牆身。裝飾擺設上多佐啲乾花,整體都係走淡淡嘅色系路線。.今次都真係無點到咖啡,反而叫佐杯無酒精成份嘅Mojito🧊啱晒呢個熱辣辣嘅天氣好refreshing😌🌿.龍蝦湯好濃郁配落個烏冬度啱啱好🤤烏冬食得出係急凍嗰啲手打烏冬,好滑又好有咬口!而且有得自己斟個熱湯,啱晒比你打卡之餘啲烏冬又唔會長時間浸住喺啲湯到影響麵質👍🏻.見weekend都會好多人排隊等,都係建議搵個sunny weekday去好喎😂
相信呢間日系文青小店應該都幾為大家所認識?

呢間係油麻地天后廟附近帶日式嘅文青咖啡店

不籽是咖啡 • NOT JUST COFFEE