2025-07-17
九龍灣千之味嘅90分鐘升級放題性價比好高,食物選擇又夠多樣,海鮮控必試!主要有:- 壽司、刺身:款式超過50款,厚切刺身、花之戀壽司、火炙壽司、軍艦等,全部食材新鮮,拖羅、海膽同鵝肝升呢放題更係主打,拖羅用藍鰭吞拿魚,油脂香濃、魚味濃郁,海膽creamy,鵝肝入口即溶。- 多款小食及炸物:唐揚雞、七味雞翼、芝麻八爪魚、吉列蠔等,外脆內嫩、唔會過油,八爪魚特別爽口,蠔同蟹都好新鮮。- 沙律吧及甜品:免費半自助沙律小食吧即自取,每人還包Movenpick雪糕一杯,成餐感覺更完整()。- 價錢合理:午市$328/人、晚市$368/人(星期六日貴$20),長者及小童有平價,消費滿$300仲包免費泊車。整體食材質素對辦、口味有驚喜,刺身特別新鮮,升級放題啱晒鍾意高質熱食同刺身壽司嘅朋友,想回本絕無難度!
主要有: