2007-11-12 7 浏览
今晚系我第一次食todai,感觉一般啦,又唔系话好好味,不过不失啦.我今次睇哂食评先黎架,so黎之前谂住主攻蟹脚,第一碟就攞左6,7只,都ok啦,唔系好够鲜味,不过任食就好抵啰.之后就食寿司,最好味就系海胆寿司,好新鲜.等左咁耐,终于有龙虾食啦,排左10mins度啦,都好好食,之后仲食多半边呀.超饱呀...仲黎,唉...ok啦,食dessert既时候到啦,我食左意大利芝士饼,唔够芝士味同酒味,唔系好得 反而个泡芙比想像中好味.overall,间野系抵食既(因为唔使我比钱,哈哈...),but service就好一般啰,d人都唔收碟既,我地叫左refill既饮品又唔会主动fill㖞,个类似经理既人仲搅笑呀,我地叫完饮品之后,佢问左我地几次"d饮品要加钱架㖞?"好似怕我地冇钱比咁,唔系咁好啰,唔该比小小礼貌呀,唔该.
反而个泡芙比想像中好味.