2022-11-17
今日同朋友去尖沙咀.行到金吧利廣場.朋友話呢道4樓有間LAVA食西班牙🇪🇦菜酒吧上去試下,上到去整間舖噴到好靚嘅圖案,入面環境仲好大好靚好舒服,私隱度高,外藉女店員好Nice,態度好好!我同朋友叫咗西班牙豬,牛迷你漢堡包🍔,古巴三文治🥪,薯條,西班牙芝士,火腿,煎蛋,西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕,芝士蛋糕配雪糕西班牙豬,牛迷你漢堡包🍔迷你漢堡包好Q🍔細細個好別緻,上面插上國旗🇪🇦,豬肉牛肉嫩滑!肉汁好juicy👍🏻加埋香草,蕃茄.....配料提升burger 味道😋😋古巴三文治🥪外層熱辣辣好鬆脆 !裏面夾住誘人芝士🧀豬肉和火腿配搭得非常😍好好味呀⭐⭐⭐⭐⭐薯條西班牙芝士火腿煎薯條脆卜卜,芝士濃🧀,火腿鹹鹹香香味道層次分明!好好食好美味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Welcome Drink 🥂調酒師特意炮製咗2杯Welcome drink 🥂用咗試管酒杯盛載好靚,裏面有vodka, raspberry juice ,甜甜地好香果香味😍適合不同人士飲⭐⭐⭐⭐⭐西班牙油炸鬼波朱古力雪糕油炸鬼波好得😍十分鬆脆👍🏻入面仲有朱古力醬,肉桂味濃之餘,配埋軟滑朱古力雪糕一齊食相當美味🤩🤩🤩🤩🤩芝士蛋糕配雪糕造型
西班牙豬,牛迷你漢堡包🍔
古巴三文治🥪
好好味呀⭐⭐⭐⭐⭐
薯條西班牙芝士火腿煎
薯條脆卜卜,芝士濃🧀,火腿鹹鹹香香
味道層次分明!好好食好美味👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Welcome Drink 🥂
西班牙油炸鬼波朱古力雪糕
芝士蛋糕配雪糕
造型相當吸引♥️上面一層軟滑香濃朱古力雪糕,中間有塊脆脆配埋細細粒香甜士多啤梨🍓,低層香濃芝士蛋糕
,味道層出不窮!超美味⭐⭐⭐⭐⭐