我地5個人叫左糖醋排骨、小龍包、上海炒年糕、黑醋排骨,都幾大碟,味道不錯,好飽肚。座位好舒服,一個圓圈位設計,坐得好闊落!但侍應態度差到極點,完全沒有受過training,廣東話仲未講得正。我地臨尾諗住嗌奶皇鍋餅,個waitress話”貌喎,餐牌有既先有”,但我明明係睇住menu黎嗌,仲有埋order number gawor,跟住另外一個waiter行過黎話賣晒。隔左一陣,第一個waitress經過邊講左句唔好意思(強調係邊行邊講!),有無攪錯呀~~你同邊個講野呀,同胞。已經燥底,之後嗌埋單,waiter又只係輕輕俾個眼色點頭示意收到,完全無意欲停底、又無講多謝**。d服務真係差到無可再差,就算d野韌抵死、韌好味都留唔住d客啦。
座位好舒服,一個圓圈位設計,坐得好闊落!